مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 266
» آخرین عضو: osbrankonix
» موضوعات انجمن: 451
» ارسال‌های انجمن: 1,306

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 1 کاربر آنلاین وجود دارد
» 0 عضو | 1 مهمان

آخرین موضوع‌ها
سوالی در مورد ساخت لینک ه...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: comp90
دیروز، 11:27 AM
» پاسخ: 0
» بازدید: 16
مشکل اتصال به پایگاه داده...
انجمن: پایگاه داده
آخرین ارسال توسط: masoud
2017/05/27، 10:13 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 148
php7
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: masoud
2017/05/27، 10:07 PM
» پاسخ: 4
» بازدید: 181
مقدار پیشفرض برای فیلد فا...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: masoud
2017/05/23، 12:42 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 81
در خصوص شی گرائی در PHP
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: gameover
2017/05/23، 10:15 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 120
ایندکس کردن سایت
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: hcjp
2017/05/18، 08:17 AM
» پاسخ: 5
» بازدید: 676
regex in js
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: rondyab
2017/05/12، 10:15 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 237
بهترین ابزاراعتبارسنجی فر...
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: iran58
2017/05/09، 02:32 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 172
سوال درباره طراحی سایت
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: admin
2017/05/05، 03:27 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 172
راهنمایی در مورد ادامه یا...
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: alisafar110
2017/05/05، 06:25 AM
» پاسخ: 6
» بازدید: 699

 
  سوالی در مورد ساخت لینک های غیر واقعی در php
ارسال کننده: comp90 - دیروز، 11:27 AM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام و احترام 2 تا سوال داشتم:

1- من در پرژه خود از یک html5 player استفاده کرده ام و روند کار به این صورته که در این صفحه بعد از کلیک روی نمایش دموی هر ویدیو صفحه به بالا پرش می کند و player شروع به پخش می کنه مسئله ای که هست اینه که وقتی open view page sorce رو باز می کنیم یعنی سورس کدها را در مرورگر باز می کنیم در آدرس src مسیر واقعی ویدیو ها نمایش داده میشه و در این صورت هر کس به راحتی می تونه اون ها رو دانلود کنه . با هر بار کلید روی ویدیویی جدید پخش آنلاین هم عوض میشه و طبیعتا لینک هم جدید میشه البته این کار رو با jquery انجام دادم .

چگونه می توان این آدرس پخش آنلاین را غیر واقعی کرد؟ که به راحتی هر کس نتونه اون رو دانلود کنه...

2- در کنار مشاهده دمو آیکون دانلود هم وجود داره که بعد از کلید روی آن می خواهم بره روی IDM و کاربر اون رو دانلود کنه اما به صورت مستقیم نمی خوام دانلود کنه چون برای بعضیهاش باید هزینه پرداخت بشه.

می دونم که با header ها در PHP میشه این کار رو انجام داد اما اگه توسط فایل HTACCESS و کد denay from all داخلش قرار بدم دیگر قابلیت پخش ویدیو ها وجود ندارد.

میشه کلا برای حل این دو مشکل ایده بدهید و مرا راهنمایی کنید؟

ممنون

چاپ این مطلب

  مقدار پیشفرض برای فیلد فایل
ارسال کننده: masoud - 2017/05/23، 01:33 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

سلام
اگر بخواهیم از طریق php و mysql فرمی رو که دارای فیلد آپلود هست، اپدیت کنیم، و بخواهیم وقتی به صفحه اپدیت رفتیم مقادیر اولیه ای که در پایگاه داده درج شده رو در این فرم از جمله فیلد فایل، به طور پیشفرض نمایش دهیم، در مورد فیلد های دیگر کار مشکلی نیست اما چگونه در مورد فیلد فایل اینکار انجام میشه؟

چاپ این مطلب

  php7
ارسال کننده: sara1990 - 2017/05/13، 11:50 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (4)

با سلام
دوستان من میخوام با php7  کار کنم برای این کار نرم افزار xampp رو نصب کردم الان ورژن 7.0.15 پی اچ پی رو دارم ولی تو کد نویسی یه سری دستورات جدید پی اچ پی 7  مثل
<=>
؟؟
کار نمیکنه و Error  میده مشکل از کجاست؟

چاپ این مطلب

  regex in js
ارسال کننده: rondyab - 2017/05/12، 10:15 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - بدون پاسخ

چطور میتوان قسمت مشخص شده را از رشته ی زیر در جاوااسکریپت استخراج کنم؟!

../\images\clothes\photo_2017-05-12_18-38-06.jpg



فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
چاپ این مطلب

  مشکل اتصال به پایگاه داده xampp
ارسال کننده: sara1990 - 2017/05/10، 11:22 PM - انجمن: پایگاه داده - پاسخ (3)

با سلام
دوستان من درس 21 پی اچ پی رو باز میکنم این خطارو میده  

Warning: require_once(HTML/Common.php): failed to open stream: No such file or directory in F:\xampp\php\pear\Table.php on line 69

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'HTML/Common.php' (include_path='F:\xampp\php\PEAR') in F:\shahla\xampp\php\pear\Table.php on line 69
پایگاه داده رو درست import کردم مشکلی نداره  البته با xampp7 به نظر شما مشکل چیه؟ ممکنه به خاطر دستور mysqli باشه که از پی اچ پی 7 دیگه کار نمیکنه

چاپ این مطلب

  بهترین ابزاراعتبارسنجی فرم و محتوای آن
ارسال کننده: iran58 - 2017/05/09، 02:32 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - بدون پاسخ

سلام
بهترین ابزاراعتبارسنجی فرم و محتوای آن که رایگان هم باشد چیست
مانند jeasyui که نسخه تجاری ان پولی است
باتشکر

چاپ این مطلب

  در خصوص شی گرائی در PHP
ارسال کننده: masoud - 2017/05/07، 02:26 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام
از نظر امنیت، برنامه نویسی بصورت شی گرائی تا چه حدی در امنیت برنامه تأثیر داره و آیا مبحث کپسوله سازی به امنیت ارتباط دارد؟

چاپ این مطلب

  سوال درباره طراحی سایت
ارسال کننده: gameover - 2017/05/04، 01:54 PM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (3)

سلام خدمت دوستان
می خوام ی سایتی طراحی کنم که داخلش کاربران بتوانن ی سری اطلاعاتیو وارد سایت کنند یجورایی شبیه خدمات وبلاگ دهی ک هرشخصی میتونه برای وبلاگ خودش اطلاعات وارد کنه
سوالم اینجاست که برای هر کاربر باید یک جدول جدا ایجاد کنم در این صورت ممکنه که تعداد جداولم خیلی زیاد بشه ایا این مشکلی  برای سرور یا هاست ایجاد نمیکنه

چاپ این مطلب

  استاندارد نوشتاری در PHP
ارسال کننده: masoud - 2017/04/30، 11:58 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام
یک سوال از شما در خصوص php داشتم. هرچند دلبخواهی هست و ضرورتی نداره اما برای اطلاعات بیشتر میخواستم بپرسم که برای نوشتن متغرها در php از نظر نوشتاری استاندار چیه و آیا اصلاً استانداردی در این مورد وجود داره؟ مثلاً ایا نوشتن متغیر به این صورت «lastname2» بین برنامه نویسان حرفه ای معمول هست یا به این صورت «last_name_2» هستش و غیره؟ منظورم اینه که معمولاً برنامه نویسان حرفه ای به چه صورتی متغیر ها رو از نظر نوشتاری، مینویسن؟

چاپ این مطلب

  راهنمایی در مورد ادامه یادگیری دوره ها پس از html css
ارسال کننده: alisafar110 - 2017/04/21، 08:45 PM - انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب - پاسخ (6)

با سلام خدمت شما
من دوره html css این سایت رو گذروندم و هدفم هم طراحی و برنامه نویسی سایت برای خودم و ایجاد کارآفرینی هست . شاید به دلیل کمبود وقت و یا علاقه نداشتن به جاوا ترجیح میدم که این دوره رو حداقل حالا نگذرونم .این تا چه اندازه به کار من آسیب میزنه و یا روند یادگیری دوره php رو مختل می کنه . آیا حتما باید جاوا رو بگذرونم و سپس php و mysql.
البته این رو هم اضاف کنم که توی سایتها خوندم که بعد از html css جاوا و سپس php و mysql.
لطفا در این باره و اینکه چه دوره هایی لازم و ضروری هستند و چه دوره هایی میتونه کمک کننده ولی غیر ضروری هستند راهنمایی کنید .
شاید این پرسش خیلی از دوستان دیگه هم باشه . بنابراین ممنون میشم شفاف و کافی و کامل این مطلب رو توضیح بدین .
همچنین لطفا بگید که اگر ما این دوره های سایت شما رو بگذرونیم تا چه اندازه به علم روز و نیاز بازار کار مسلط شدیم .
با سپاس

چاپ این مطلب