مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 366
» آخرین عضو: EmartedTaw
» موضوعات انجمن: 502
» ارسال‌های انجمن: 1,416

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 3 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 3 مهمان

آخرین موضوع‌ها
ارتباط بین جداول
انجمن: MySQL
آخرین ارسال توسط: mohsenweb
2017/11/14، 10:17 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 9
مشکل با واحد اندازه گیری ...
انجمن: HTML و CSS
آخرین ارسال توسط: dariush021
2017/11/06، 05:56 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 23
دانلود بیش از 50 فیلم فار...
انجمن: Visual Basic و #C
آخرین ارسال توسط: sisili
2017/11/06، 01:20 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 15
تبدیل ویدیو
انجمن: فریمورک‌های PHP
آخرین ارسال توسط: asghar3333
2017/10/31، 08:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 21
سوال در مورد متد ajax.$
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: arashenayati
2017/10/27، 06:05 AM
» پاسخ: 0
» بازدید: 32
وارد کردن کدهای html درون...
انجمن: HTML و CSS
آخرین ارسال توسط: Qeshmtour1365
2017/10/25، 04:35 PM
» پاسخ: 4
» بازدید: 111
رفع مشکل group by در ومپ
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: mohdeh971
2017/10/19، 10:56 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 24
مقدار پیش فرض در تگ های I...
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: arashenayati
2017/10/18، 08:42 PM
» پاسخ: 4
» بازدید: 61
بازاریابی عصبی چیست و چه ...
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: maryambod
2017/10/10، 03:12 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 48
نمایش نتایج کدها و دمو در...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: mahdian
2017/10/07، 08:05 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 30

 
  ارتباط بین جداول
ارسال کننده: mohsenweb - 2017/11/14، 10:17 PM - انجمن: MySQL - بدون پاسخ

وقتی میخوام ارتباط بین جداول رو بر قرار کنم خطای زیر رو میده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید



فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
چاپ این مطلب

  مشکل با واحد اندازه گیری vw در انیمیشن ها
ارسال کننده: dariush021 - 2017/11/06، 05:56 PM - انجمن: HTML و CSS - بدون پاسخ

با سلام خدمت دوستان .

من مشکل اساسی با واحد اندازه گیری vw در زمان اجرای انیمیشن ها دارم .

بطور مثال در CSS تعریف کردم فلان عنصر 30vw طول محور X را طی کند . در حالت کلی وقتی مرورگر فول اسکرین هست درست کار میکند اما به محض تغییر اندازه مرورگر 30vw کار نمیکند و عنصر با از صفحه خارج میشود و یا فاصله بلند تر و یا فاصله کوتاه تری طی میکند .

مشکل اساسی وقتی است که آن انیمیشن در صفحه موبایل باز میشد . مگر نه اینکه 30vw همان 30% عرضی هست که کاربر می بیند ؟ پس چرا این 30% در موبایل و صفحه مانیتور به یک اندازه نیست ؟؟؟

@keyframes test {
0% {
transform: translateX(10vw);
}

50%{
transform: translateX(20vw);
}
100% {
transform: translateX(30vw);
}
}

چاپ این مطلب

  دانلود بیش از 50 فیلم فارسی آموزش c#
ارسال کننده: sisili - 2017/11/06، 01:20 PM - انجمن: Visual Basic و #C - بدون پاسخ

سلام دوستان
صفحه ای در  بین وبسایت ها پیدا کردم که بیش تر از 50 تا فیلم داشت البته هر کدوم حدود 10 دیقه ولی خودم که فیلم هارو دیدم خیلی آموزش کاملی هست به مهترین مسائل پرداخته شده به صورت مثالهای عملی و پروژه های کوچیک مباحث آموزش داده میشه . هم فارسی و هم رایگان . فک کنم انتخاب خوبی باشه واسه تازه کارا

آموزش c#

چاپ این مطلب

  تبدیل ویدیو
ارسال کننده: asghar3333 - 2017/10/31، 08:35 PM - انجمن: فریمورک‌های PHP - بدون پاسخ

سلام به استاد و دوستان عزیز.
من دوره php را هنوز شروع نکردم. ولی از دوستان میخوام برام یه کد برای تبدیل ویدیو ها با پی اچ پی برام بزارن. اگه میشه میزان پیشرفت تبدیل هم نمایش داده بشه. میخوام فایلهامو به mp4 تبدیل کنم.

چاپ این مطلب

  سوال در مورد متد ajax.$
ارسال کننده: arashenayati - 2017/10/27، 06:05 AM - انجمن: JavaScript و jQuery - بدون پاسخ

   
با سلام خدمت اقای مقدم

بنده یه اموزش در مورد ساختن اپلودر فایل با استفاده از جی کوئری و اژاکس دارم که توی این اموزش از متد ajax استفاده شده و در تنظیمات متد ajax از پارامتر xhr استفاده شده که با کلی گشتن متوجه شدم که این پارامتر برای تعریف یک شی xhr به وسیله یه تابع هستش که به این پارامتر متصل میشه

حالا سوالات بنده اینه که:
1-به چه دلیل نیاز هست که در متد ajax این شی رو به صورت دستی ایجاد کنیم یا بهتر بگم کاربردش در چه مورد هستش؟؟(با توجه به این موضوع میگم که در متدهای post , get نیاز نمیشه و به صورت خودکار در دسترس هستش)
2- در مورد متدajaxsettings .$ که در تعریف شی xhr استفاده شده (با توجه به عکس ضمیمه شده) یه توضیح لطفا بدین؟؟
3-و همچنین در مورد شی upload کاربردشو لطفا برام روشن تر کنید

   

چاپ این مطلب

  رفع مشکل group by در ومپ
ارسال کننده: mohdeh971 - 2017/10/19، 10:56 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام
من قصد داشتم از order by استفاده کنم ولی نتیجه مورد انتظار رو بر نمیگردوند و خطا میداد. کد زیر رو به فایل my.ini اضافه کردم و وقتی سرویسها رو ریستارت کردم درست شد.

کد:
sql_mode=STRICT_TRANS_TABLES,NO_ZERO_IN_DATE,NO_ZERO_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION
خواستم تجربه ام رو به اشتراک بزارم تا اگه کس دیگه ای هم مشکل منو داشت ازش استفاده کنه.
ضمنا خطایی به شرح زیر میداد.

کد:
Error Code: 1055. Expression #1 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'marketing.marketing_groups.id' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by 0.000 sec

چاپ این مطلب

  مقدار پیش فرض در تگ های Input
ارسال کننده: arashenayati - 2017/10/16، 04:57 AM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (4)

با عرض سلام واحترام خدمت اقای مقدم
بنده یه فرم طراحی کردم که این فرم برای ویرایش یه سری اطلاعات به کار میره (مثل همون فرمی که در cms دوره php برای ویرایش پست ها به کار میرفت)
همون طور که در تصویر زیر می بینید وقتی فرم به کاربر نمایش داده میشه داخل فیلد هاش اطلاعاتی که قراره اصلاح بشن قرار داده شده
و بهتر از من میدونید که این کار با خوندن اطلاعات از پایگاه داده و قرار دادن به عنوان مقدار داخل تگ value فیلد مربوطه انجام شده( البته به صورت پویا و با php)
   
و قبل از این برای یک فرم دیگه که وقتی کاربر میخواد اطلاعات جدید وارد کنه یه کد جاوا اسکریپت تعریف کردم که اگر کاربر مقداری داخل فیلد های مربوطه وارد نکنه از ارسال فرم جلوگیری کنه و فیلد ها به رنگ قرمز درمیان و پیغام مناسب نمایش داده میشه
مثل تصویر زیر
   

و در کدهای جاوا اسکریپت تعیین شده که اگر مقدار value قیلدها صفر باشه این پیغام ها نمایش داده بشه

حالا بنده میخوام همین کدهای جاوا اسکریپت رو برای فرم اول(ویرایش اطلاعات )فراخوانی کنم که اگر کاربر اطلاعات یکی از فیلدها رو مثلا نام پروزه رو به طور کامل پاک کرد(یعنی فیلد رو کاملا خالی کنه)به واسطه همون کدهای جاوا اسکریپت(که از طریق رویداد کلیک برای دکمه submit فراخوانی میشن) از ارسال فرم جلوگیری بشه
ولی از اونجایی که این فرم برای تگ هاش و خاصیت های value مقدار تعیین شده(به وسیله php) برای نمایش اطلاعات قبلی به کاربر برای ویرایش حتی اگر کاربر محتویات فیلد رو پاک کنه چون هنگام نمایش فرم برای خاصیت value مقدار تععین شده از نظر برنامه جاوا اسکریپت اون فیلد هنوز محتویاتش پاک نشده و فیلد هنوز مقدار داره

حالا مشکل بنده اینه که باید چه عملی انجام بدم که وقتی کاربر محتویات فیلدی رو پاک کرد با توجه به مقدار داشتن خاصیت value برنامه جاوا اسکریپت تشخیص بده که فیلد محتویاتی نداره

با تشکر از راهنماییتون

چاپ این مطلب

  بازاریابی عصبی چیست و چه کار می‌کند؟
ارسال کننده: maryambod - 2017/10/10، 03:12 PM - انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب - بدون پاسخ

1. خرید از فروشنده نامناسب
فرض کنید وارد فروشگاهی می‌شوید و از همان ابتدا احساس خوبی نسبت به فروشگاه ندارید. فروشنده بدون توجه به ورود شما به صحبت خود با تلفن ادامه می‌دهد و وانمود می‌کند شما را ندیده است. سپس با لحنی توهین‌آمیز با شما صحبت می‌کند و وقتی سؤالی فنی درباره محصول می‌پرسید می‌گوید: روی جعبه نوشته شده است، خودتان بخوانید! چقدر احتمال دارد از چنین فروشگاهی خرید کنید؟ شاید از خرید منصرف شوید. توجه کنید که ما درباره محصول صحبت نکردیم. شاید محصول این فروشگاه بسیار عالی و قیمت آن مناسب باشد، ولی شما از خرید منصرف می‌شوید.


پس موضوع فقط محصول مناسب با قیمت مناسب نیست. رفتارهای خرید ما بسیار پیچیده‌تر از چیزی است که خیلی‌ها فکر می‌کنند و به عملکرد مغز مربوط است. اگر خیلی ساده بگوییم ما از کسانی خرید می‌کنیم که از آن‌ها خوشمان بیاید. اغلب فروشنده بسیار مهم‌تر از محصول است. در این فصل به بازاریابی عصبی خواهیم پرداخت.

2. خرید موبایل با برند ناآشنا
برای خرید موبایل به فروشگاه مراجعه می‌کنید. فروشنده سعی می‌کند برندی را به شما بفروشد که تا به حال اسمش را نشنیده‌اید. اسم آن بسیار عجیب و ناآشنا است. فروشنده به شما ثابت می‌کند تمام مشخصات فنی این موبایلِ ناشناخته بهتر از موبایلی است که شما می‌خواستید. حتی قیمتش هم بسیار ارزان‌تر است.

شما کمی با خود کلنجار می‌روید و در نهایت جرئت نمی‌کنید یک محصول ناشناخته بخرید که تمام خواسته‌های شما را برآورده می‌کند. بدون خرید از فروشگاه خارج می‌شوید.

دلیل این موضوع نیز به عملکرد مغزمان برمی‌گردد. تأثیر دیگران بر خریدهای ما بیش از چیزی است که تصورش را می‌کنیم. وقتی می‌خواهیم چیزی بخریم مهم‌ترین سؤال ذهنمان این است که دیگران در مورد خریدمان چه نظری خواهند داشت. آیا کار ما را تأیید خواهند کرد یا آن را کاری اشتباه خواهند دانست.



3. خرید از سایتی که جعلی به نظر می‌رسد
دنبال خرید یک محصول آموزشی هستید. در گوگل به جستجو می‌پردازید. وارد سایتی می‌شوید که احساس می‌کنید نمی‌توان به آن اعتماد کرد. اگر دوستتان از شما بپرسد چرا این سایت را نامعتبر می‌دانید هیچ دلیل منطقی و قابل‌قبولی ندارید تا ارائه دهید. شاید روی جعبه محصول از عکس یک آقا با کراوات استفاده شده است. یا عکس‌های سایت به آن سایت متعلق نیست بلکه از سایت‌های خارجی گرفته شده است. به این نتیجه می‌رسید که این سایت حرفی برای گفتن ندارد و از خرید خود منصرف می‌شوید. شما محتویات محصول را ندیده‌اید و فقط از روی چند عکس به این نتیجه می‌رسید که خرید نکنید.

دلیل این موضوع هم به مغز ما مربوط می‌شود. مغز قدیم که به زودی درباره‌اش توضیح خواهیم داد، اگر تشابهی احساس نکند احتمال خرید کمتر می‌شود. اگر با فردی که کراوات بسته تشابه نداریم سعی می‌کنیم از او خرید نکنیم. بلکه از فردی خرید کنیم که بیشتر شبیه خودمان است.

چاپ این مطلب

  نمایش نتایج کدها و دمو در سایت
ارسال کننده: mahdian - 2017/10/07، 08:05 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام
سایت هایی هستند که برای نشان دادن کدهای آماده و دانلود آنها توسط کاربران یک نسخه دمو از اونها رو در سایتشون قرار میدن. من قبلاً همچین کاری رو انجام دادم اما می خواستم بدونم نحوه درست و استانداردش به چه صورت است؟

چاپ این مطلب

  مشکل در session و کوکی
ارسال کننده: mahdian - 2017/10/04، 02:08 AM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام
یک مشکلی هست که یه مقدار توضیح اش سخت و طولانیه.
وقتی بخش login سایت رو می سازیم و به کوکی ها هم یک زمان انقضائی داده میشه، زمانی که وارد سایت میشیم و جلسه ها هم ایجاد میشن، بعد زمانی که هنوز از سایت خارج نشدیم و logout نکردیم، کلاً مرورگر رو می بندیم و بلافاصله دوباره مرورگر باز می کنیم، با وجود اینکه کوکی ها و سشن ها از بین نرفتن، ولی در ابتدا که سایت رو در مرورگر باز می کنیم اثری از سشن ها نیست به این صورت که اگر در میان گزینه های منوی هدر سایت، دکمه بنل کاربری رو داشته باشیم و قراره که فقط در صورت ایجاد سشن این دکمه ظاهر بشه، موقع باز کردن مجدد مرورگر و سایت، فقط در ابتدا که سایت لود میشه این دکمه وجود نداره و دیده نمیشه درحالی که سشن ها رو از بین نبردیم اما به محض اینکه به یکی دیگه از دکمه ها مثل دکمه تماس با ما یا ثبت نام و ... کلیک کنیم، دکمه بنل کاربری ظاهر میشه و انگار تازه سشن ها فعال میشن در حالی که در اون لحضه هیچ سشنی رو ایجاد نکردیم و همان سشن های قبل از بستن مرورگر هست.
آقای مقدم عزیز و دوستان بزرگوار اگر از علت این مشکل اطلاع دارید، لطف می کنید راهنمای بفرمائید.

چاپ این مطلب