مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 224
» آخرین عضو: mahdi6857
» موضوعات انجمن: 428
» ارسال‌های انجمن: 1,243

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 1 کاربر آنلاین وجود دارد
» 0 عضو | 1 مهمان

آخرین موضوع‌ها
آموزش نوشتن سیستم عامل
انجمن: C و ++C
آخرین ارسال توسط: Questi0n
3 ساعت پیش
» پاسخ: 0
» بازدید: 13
مشکل در اتصال به mysqli
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: admin
دیروز، 12:12 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 29
تناوب ایده‌آل برای انتشار...
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: masterina
2017/03/21، 09:51 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 72
سوال در مورد کلاس phpmail...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: erfan
2017/03/20، 11:24 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 46
سوالی در مورد امنیت برای ...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: comp90
2017/03/17، 09:22 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 406
سوال در مورد فایل .htacce...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: miladfani
2017/03/17، 04:21 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 95
منبع php
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: mr.amiri
2017/03/16، 11:17 AM
» پاسخ: 0
» بازدید: 67
یک سوال در مورد کد کردن ت...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: comp90
2017/03/15، 11:25 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 85
چک کد ملی سمت کاربر
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: hosseinf2012
2017/03/15، 01:53 AM
» پاسخ: 2
» بازدید: 171
کار نکردن تابع ob_gzhandl...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: farshad271
2017/03/12، 12:43 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 96

 
  آموزش نوشتن سیستم عامل
ارسال کننده: Questi0n - 3 ساعت پیش - انجمن: C و ++C - بدون پاسخ

سلام.
آموزش های وبلاگ osdevel از اول شروع کردم به خوندن.
داخل آخرین پست لینک دادین به این سایت. میخواستم بدونم آموزش نوشتن سیستم عامل هم میگذارید ؟؟
و یک سوال دیگه : من اسمبلی 8086 کمی کار کردم ولی این اسمبلی هایی که من میبینم داخل تمام بوت ابل ها فرق میکنه ساختارشون.
و سوال آخر . منظور از ۱۶ بیتی یا ۳۲ بیتی بودن ویندوز هنون اندازه ثبات ها است ؟

چاپ این مطلب

  مشکل در اتصال به mysqli
ارسال کننده: hcjp - دیروز، 12:06 PM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

با سلام و احترام،
در هنگام اجرای یک سورس با ومپ سرور اخطار زیر نمایش داده شد:

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1049): Base 'dictionary' inconnue in C:\wamp\www\includes\class\database.php on line 21

علت این اخطار چیست و چه راه حلی برای حل این مشکل وجود دارد؟
با تشکر فراوان

چاپ این مطلب

  تناوب ایده‌آل برای انتشار مطالب در شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ
ارسال کننده: masterina - 2017/03/21، 09:51 PM - انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب - بدون پاسخ

همه بازاریاب‌های شبکه‌های اجتماعی سعی کرده‌اند که پاسخ مناسبی به این سوال بدهند. چقدر باید در وبلاگ و پیج فیسبوک خود پست منتشر کنیم تا مطمئن باشیم هم دیگران ما را دنبال می‌کنند هم اینکه مطالب ما اسپم در نظر گرفته نمی‌شوند؟


هر برندی استراتژی منحصر به فرد خود را دارد و شاید همین موضوع سبب شده شما دچار سردرگمی شوید. با اینکه برخی از برندها هستند که هر هفته دو پست در وبلاگ خود منتشر می‌کنند و در فیسبوک هم ۲ یا ۳ پست در روز می‌نویسند, اما برندهایی هم هستند که هر روز در شبکه‌های اجتماعی ۵ مطلب منتشر می‌کنند و سعی می‌کنند هر یک ساعت یک مطلب با مخاطبان خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

[تصویر:  57.jpg]

اما واقعا کدام یک درست است؟ شاید این سوال کاملا وابسته به شرایط باشد چون استراتژی‌های مختلف برای برندهایی مشابه نتایج مشخصی به دنبال نداشته‌اند. گاهی فعالیت کمتر نتیجه بهتری داشته و گاهی هم فعالیت بیشتر. پس در نهایت پاسخ این سوال چیست:

برای شبکه‌های اجتماعی – باید دیده شوید
شاید تا به حال از صدها ابزار و ترفند استفاده کرده‌اید تا تعداد لایک‌های پیج فیسبوک خود را افزایش دهید, اما زمان آن رسیده که در مورد یک موضوع با خودتان صادق باشید – افرادی که پیج شما را لایک می‌کنند معمولا زیاد به پیج شما سر نمی‌زنند.

در واقع تحقیقات نشان داده کاربران بعد از لایک کردن پیجها به ندرت از آنها بازدید می‌کنند. در نتیجه کاری که شما باید انجام دهید این است که بیشتر پست به اشتراک بگذارید تا دیده شوید. تناوب ایده‌آل می‌تواند در این مورد متغیر باشد و خودتان باید با آزمایش و خطا به این نتیجه برسید که چه مقدار باید در شبکه‌های اجتماعی پست منتشر کنید. اگر به طور مداوم در پیج خود مطالبی را به اشتراک بگذارید, دیگران هم بیشتر شما را می‌‌بینند و راحت‌تر شما را به خاطر خواهند سپرد.

وقتی مطلبی را روی یک پلتفرم مثل فیسبوک منتشر می‌کنید باید مطمئن شوید که پست شما بیشترین شانس برای لایک شدن و کامنت گرفتن و به اشتراک گذاشته شدن را دارد. الگوریتم نیوزفید فیسبوک محتوایی را قبول دارد که بیشترین لایک و به اشتراک گذاری و کامنت را داشته باشد.

برای وبلاگ – همیشه مطلبی جدید برای خواندن ارائه کنید
وبلاگ‌ها در نوع برقراری ارتباط با بازدیدکننده نسبت به شبکه‌های اجتماعی کاملا متفاوت هستند. با اینکه در محتوای فیسبوک و توییتر کمیت اهمیت زیادی دارد ولی در وبلاگ این کیفیت محتوا هست که حرف اول را می‌زند. در نتیجه تعداد مطالب وبلاگ شما همیشه باید در حد تعادل باشد. اگر در هر هفته کمتر از دو مطلب در وبلاگ خود منتشر کنید آنگاه مخاطبانی که پنج روز در هفته به وبلاگ شما سر می‌زنند و هیچ محتوای جدیدی در وبلاگ نمی‌بینند ناامید می‌شوند و دیگر وبلاگ شما را دنبال نمی‌کنند.

[تصویر:  66.jpg]

از سوی دیگر اگر هر روز چندین مطلب در وبلاگ منتشر کنید, تمرکز بازدیدکننده را به هم می‌زنید و این سبب می‌شود که مخاطبان وبلاگ شما فقط برخی از مطالب شما را بخوانند و باقی را نخوانده رها کنند. در این صورت تلاش‌های شما هم بی‌نتیجه می‌مانند چون شما سعی می‌کنید در روز ۵ مطلب منتشر کنید و دست آخر فقط ۲ مطلب شما خوانده می‌شود.

مطالب شبکه‌های اجتماعی باید جدید باشند و مطالب وبلاگ باید طول عمر طولانی داشته باشند
با اینکه شبکه‌های اجتماعی مختلف مثل توییتر و فیسبوک بیشتر حول محتوای جدید می‌چرخند, اما وبلاگ‌ها در کنار محتوای جدید و به روز باید محتوایی با طول عمر طولانی هم داشته باشند.

اگر در پیج خود مدام اطلاعات جدید و به روز را به اشتراک بگذارید خواهید دید که شبکه‌های اجتماعی چه کمک بزرگی به شما خواهند کرد, ولی در وبلاگ باید بیشتر سعی کنید محتوایی تولید کنید که در دراز مدت هم مفید باشد, مگر اینکه وبلاگ شما خبری باشد. یک لیست از بهترین نکات وبلاگ‌نویسی می‌تواند در چهار سال آینده هم به اندازه امروز مفید باشد, بنابراین با این محتوا می‌توانید در طول زمان بازدیدکننده‌های بیشتری را به سوی وبلاگ خود هدایت کنید.
منبع: http://farnian.com/seo/wordpress-seo/

چاپ این مطلب

  سوال در مورد کلاس phpmailer
ارسال کننده: erfan - 2017/03/20، 11:24 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام.من یک فرم ثبت نام ساختم که موقع زدن دکمه ثبت ایمیل مورد نظر که حاوی لینک فعالسازی است به کاربر فرستاده نمیشه....توی اینترنت هم خیلی سرچ کردم در مورد تنظیمات کلاس phpmailer ولی هنوز کارم راه نیفتاده...لطفا کمکم کنید.با تشکر

چاپ این مطلب

  سوال در مورد فایل .htaccess
ارسال کننده: miladfani - 2017/03/17، 04:21 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

با سلام و خسته نباشید
من دیروز دامینی که سایت توتیوب عکس هاش رو در اون نگه میداره رو دیدم میخواستم ببینم کسی میدونه که تنظیمات فایل .htaccess این دامین چه جوریه.
این هم یه نمونه لینک از اون دامین
لینک
با تشکر

چاپ این مطلب

  سوالی در مورد امنیت برای ثبت نام کاربر در سایت
ارسال کننده: comp90 - 2017/03/17، 10:40 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (6)

سلام و درود:

فرض کنید یک صفحه ثبت نامی داریم که از کاربر ایمیل و رمز عبور و نام خانوادگی را درخواست می کنیم و آن را عضو سایتمون می کنیم.

اگر بخواهم جلوی ثبت نام های مکرر توسط ربات ها را بگیرم و البته از کد های کپچا و یا باکس من ربات نیستم گوگل هم استفاده نکنم چه پیشنهادی دارید برای جلوگیری از ثبت نام های ربات ها؟

البته پیشنهاد خودم اینه: توسط آی پی چک کنیم که مثلا اگر آدرس آی پی در 24 ساعت اخیر بیش از 3 بار در سایت ثبت نام کرد کلا آی پی را بلاک کنیم و تا روز بعد یا حتی 2 روز بعد اجازه ثبت نام بهش ندیم.

حالا فقط سوالم اینجاست که آیا جلوگیری از این ثبت نام ها با آدرس آی پی کافیه یا راه دیگه ای هم وجود داره؟

ممنون منتظر پیشنهاد شما هستم

چاپ این مطلب

  منبع php
ارسال کننده: mr.amiri - 2017/03/16، 11:17 AM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

سلام دوستان

مباحث سوکت نویسی و برنامه نویسی موازی
الگوهای طراحی درphp
کسی منبع کامل php نداره به صورت فیلم باشه خیلی خوبه
اگه کسی داشت دراختیاربقیه قراربده تا استفاده کنیم ممنون

چاپ این مطلب

  یک سوال در مورد کد کردن تمام برنامه های نوشته شده با php
ارسال کننده: comp90 - 2017/03/15، 07:45 PM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

سلام و احترام:

اگر یک پرژه را خودمان نوشته باشیم و اختصاصی باشد و بخواهیم آن را روی هاست های دیگر (هاستینگ های مطمئن ) قرار دهیم آیا لازم است که کدهای نوشته شده را به صورت رمزگذاری شده یا کد شده روی پنل هاستمون اپلود کنیم؟(چون هاست شرکت دیگر است)

اگر بله لطفا ابزار های کد کردن رو اعلام می فرمایید.

لطفا بفرمایید آیا این کار باعث ایجاد خللی در برنامه نمی گردد؟

بهترین پیشنهاد چیست؟

ممنون

چاپ این مطلب

  چک کد ملی سمت کاربر
ارسال کننده: iran58 - 2017/03/14، 12:21 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (2)

سلام
کدملی را چگونه می توانم با jquery سمت کاربر چک کنم ؟
باتشکر

چاپ این مطلب

  مشکل با حروف فارسی در خروجی برنامه php
ارسال کننده: arashenayati - 2017/03/10، 04:17 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

با سلام
من زمانی که میخوام بعضی از موارد رو که با حروف فارسی هستند به خروجی ببرم مشکل ایجاد میشه و حروف فارسی به صورت نماد و سمبل هایی نمایش داده میشه مثلا زمانی که میخوام اطلاعات درون یک ارایه که به صورت رشته های فارسی هستند با تابع var _dump به خروجی ببرم البته در فایل های html هم به همین صورت ولی در html با استفاده از تگ meta و قرار دادن encoding به utf8مشکل حل میشه ولی در فایل های Php راهی به نظرم نمیرسه ایا از مرورگرها هست که در همه مشکل به همین شکله و یا باید در نرم افزار phpstorm تغییراتی انجام بدم ؟؟؟؟؟

با تشکر و سپاس از راهنماییتون

چاپ این مطلب