مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 204
» آخرین عضو: picaso
» موضوعات انجمن: 381
» ارسال‌های انجمن: 1,122

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 2 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 2 مهمان

آخرین موضوع‌ها
نمایش درصد آپلود شده ی یک...
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: hosseinf2012
دیروز، 09:50 AM
» پاسخ: 2
» بازدید: 75
Image Gallery
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: hamidoa
2017/01/17، 12:06 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 39
MVC در php
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: admin
2017/01/14، 04:28 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 44
پاپ اپ
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: admin
2017/01/13، 09:08 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 64
رفرش شدن صفحه براساس ثانی...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: admin
2017/01/13، 05:04 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 64
چینش تیبل ها
انجمن: MySQL
آخرین ارسال توسط: testOtedia
2017/01/13، 04:58 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 27
تابع تبدیل تاریخ میلادی ب...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: bluetime
2017/01/12، 09:03 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 29
بالاخره سایت اشتراک گذاری...
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: mahdi407
2017/01/10، 08:45 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 88
آیا جدا سازی کلاس های ادم...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: comp90
2017/01/10، 07:31 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 44
عدم امکان تهی ماندن فیلده...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: farshad271
2017/01/09، 08:50 PM
» پاسخ: 2
» بازدید: 113

 
  Image Gallery
ارسال کننده: rondyab - 2017/01/16، 03:07 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (1)

یک ایمیج گالری مثل سایت دیوار لازم داشتم
اگر افزونه ی مشابه اش برای جوملا باشد خیلی بهتر است
فکر کردم که شاید همچین ایمیج گالری هم در جیکوئری وجود داشته باشد
عکس ایمیج گالری ضمیمه شده است



فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
چاپ این مطلب

  نمایش درصد آپلود شده ی یک فایل
ارسال کننده: mahdi407 - 2017/01/15، 10:45 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (2)

سلام.
من یه فرم دارم که چند تا ورودی و یه فایل میگیره و با متد post ارسال میکنه.بعد از اینکه ورودی ها اعتبار سنجی شدن، فایل آپلود میشه.
من یه کدی میخوام که نشون بده چند درصد از فایل آپلود شد.
تو نت گشتم و کدهاش جوری بود که کد آپلود فایل جدا نوشته بود(تکی بود و ورودی دیگری نداشت) من اینجوری نمیخواستم.
در واقع میخوام درصد آپلودی که تو عکس نشون داده میشه رو با جاوااسکریپت دریافت کنم و نمایش بدم:
[تصویر:  Imagejghjghjghj.jpg]
http://s9.picofile.com/file/8282565334/Imagejghjghjghj.jpg
راهنمایی کنید که چجوری اینو با جاوااسکریپت نمایش بدم؟

چاپ این مطلب

  MVC در php
ارسال کننده: rondyab - 2017/01/14، 02:30 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام خدمت استاد گرامی

من دوره ی php شما را مشاهده کردم و مقداری هم با mvc و شی گرایی و فریم ورک لاراول آشنا هستم

توی این دوره در قسمت های آخر شما با استفاده از درخواست کاربر URL را با عبارت منظم ریدایرکت میکردید

من فکر میکنم این همین کاری هست که کنترل ها در مبحث MVC انجام میدهند
و بعد یک خروجی را در فایل index.php برمیگرداندید که این هم کار veiw بود
و میتوانستید veiw را از دیتابیس بخوانید و برگردانید.که این هم میشود معادل data گرفت

با توجه به اینکه شما این کارها را در پروژه انجام دادید؛آیا این پروژه از معماری mvc استفاده میکرد
یا اینکه پایه و اساس mvc بود یا اینکه برداشت من اشتباه بود؟!

با آرزوی سلامتی و نشاط

چاپ این مطلب

Question پاپ اپ
ارسال کننده: rostami.r - 2017/01/13، 08:40 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (1)

سلام
میشه راهنمایی کنید چجوری میشه یک پنجره پاپ آپ فقط یک بار هنگام ورود به صفحه سایت باز بشه ؟
برای درج اطلاعیه های مهم سایت میخوام

چاپ این مطلب

  چینش تیبل ها
ارسال کننده: testOtedia - 2017/01/13، 04:58 PM - انجمن: MySQL - بدون پاسخ

سلام.
من قصد دارم یک پایگاه داده برای سایتم طراحی کنم.
ولی چون اطلاعات زیادی قراره داخلش قرار بدم نمیتونم درست تصمیم بگیرم که پایگاه داده چه جوری درستش کنم.

فرض کنید من سایتم ۴۰ دسته بندی داشته باشه. و هر کدوم از این چهل دسته بندی ۲۰ دسته بندی زیر خودشون دارن. ( این ۲۰ دسته بندی داخل تمام ۴۰ دسته بندی ثابته. یعنی نام و ... همش یکیه ).
حالا اگر داخل هر کدوم از دسته ها ( از اون ۲۰ دسته ) ۱۰۰۰۰ رکورد داخل خودش نگه داره . بنظر شما من دیتابیس چه جوری طراحی کنم ؟
البته اینو هم باید در نظر گرفت که در زمان جستجو نام اون دسته بندی اولی ( ۴۰ تایی ) و نام اون دسته دوم ( ۲۰ تایی ) همیشه ارسال میشه.

مثلا اگر بخوام جستجو کنم یک پست نسبت به تایتل و زمان انتشار و برجست حتما این هم میگم که بین اون ۴۰ تا کدومش هست و همنین بین اون ۲۰ تا کدومش هست.

دوتا حالت به فکر من رسده
۱− که بیام تیبل هام رو زیاد بگیرم. یعنی برای هر دسته ( ۲۰ تایی ) یک تیبل. ولی اگر یک حساب سر انگشتی هم بکنی میشه ۸۰ تیبل.
۲− سه تیبل درست بکنم.تیبل اول مشخصات تیبل های ۴۰ تایی یک تیبل برای مشخص های دسته ۲۰ تایی و یک تیبل که دو ستون هم داره مشخص کننده آی دی تیبل های دسته ۴۰ تایی و ۲۰ تایی هست برای پست ها.
روش دوم در واقع یک تیبل خیلی سنگین میشه.

و گذینه دیگه که خیلی مهمه سرعت هست. چون شاید درخواست ها ثانیه ای و لحظه ای باشن.

چاپ این مطلب

  رفرش شدن صفحه براساس ثانیه
ارسال کننده: davood - 2017/01/13، 11:12 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

سلام دوستان
من صفحه ای دارم که نیاز داره به وسیله input زمانی رو براساس ثانیه از کاربر بگیره و با توجه به آن زمان صفجه رفرش بشه
به طور مثال وقتی کاربر 2 ثانیه رو وارد کرد صفجه هر 2 ثانیه تا زمانی که کاربر در صفحه هست رفرش بشه
من کد رفرش صفحه رو دارم منتها یک بار اجرا میشه نمی دونم چطور باید تکرار کنم....

کد php:
if(isset($_POST['refresh-time']))
            {
                
                
header("Refresh:$time");
                
            } 

ممنون

چاپ این مطلب

  تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
ارسال کننده: bluetime - 2017/01/12، 07:02 PM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

سلام آقای مقدم
خسته نباشین و امیدوارم حالتون خوب باشه...
استاد این فایلی که برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی تو دوره php برای cms گذاشتین یه روز کمتر حساب میکنه مثلا امروز 23 دی هست رو 22 دی نشون میده ممنون میشم بگید که ایرادش کجاس چون زمانی  رو که داخل دیتابیس ذخیره کردم از تابع ()time استفاده  کردم و برای عددی که این تابع خروجی میده تابعی را برای تبدیل پیدا نکردم.

چاپ این مطلب

  بالاخره سایت اشتراک گذاری کتابم رو افتتاح کردم
ارسال کننده: mahdi407 - 2017/01/10، 03:34 PM - انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب - پاسخ (3)

سلام دوستان.
بالاخره بعد از چند ماه کدنویسی تونستم سایتم رو افتتاح کنم.
سایتم درباره کتابه اما یه سایت خاص!
Smile

کاربرای سایتم میتونن تو سایتم ثبت نام کنند و از پنل خودشون کتاب بزارن. میتونن کتاب رو به رایگان بزارن یا حتی کتابشون رو بفروشند!!
حتی میتونن کتابشون رو ویرایش یا حذف کنن.

درسته! میتونی کتاب خود رو برای فروش در کتاب کوله بزارید و کسب درامد کنید.
کافیه ثبت نام کنید ، وارد پنلتون بشید، کتاب جدید بفرستید و بعد از تایید کتابتون، کتابتون در معرض دید همه بازدیدکننده ها قرار میگیره و اگه کتاب خوبی باشه تعداد زیادی ممکنه فروش بره.
درضمن شما در کتاب کوله صفحه اختصاصی خودتون رو هم میتونید به رایگان داشته باشید.

خب سرتون رو درد نمیارم
آدرس سایت: www.ketabkole.ir
80 درصد مبلغ فروش برای شماست و 20 درصد رو به عنوان پورسانت میگیریم.
اطلاعات بیشتر
نظرتون درباره سایتم چیه؟

از آقای عباس مقدم هم بسیار تشکر میکنم که با فیلم بسیار عالی برنامه نویسی php تونست کمکم کنه php رو یاد بگیرم.

چاپ این مطلب

  آیا جدا سازی کلاس های ادمین و یوزر رو پیشنهاد می کنید؟
ارسال کننده: comp90 - 2017/01/10، 10:31 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

سلام و درود:

به نظر شما بهتره کلاس های سمت ادمین و یوزر رو از یکدیگر جدا کنم و حتی در دو پوشه مجزا قرار بدهم یا اینکه همش با هم یکجا باشه؟ بیشتر دلیل برای این کار نظم دهی بیشتر به کاره و دیگر اینکه آیا کدهای php ضمیمه شده بیشتر باعث تاثیر گذاری روی سرعت لود میشه؟ پیشنهاد شما چیه برای این کار ؟ ممنون

چاپ این مطلب

  عدم امکان تهی ماندن فیلدها و اجبار برای قراردادن مقدار پیشفرض در MySQL Workbench جدید
ارسال کننده: farshad271 - 2017/01/07، 02:10 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (2)

عضو جدید هستم و بتازگی ASP.NET رو بوسیدم گذاشتم کنار! و یادگیری PHP , MySQL رو با فیلم های خوب آموزشی استاد مقدم شروع کردم. خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم سلام عرض میکنم. Heart
به چندین مشکل برخوردم که خداروشکر همه حل شدن بجز این یکی!!!
در فیلم شماره 8 از آموزش های استاد، ایشون در بخش های ابتدایی این قسمت (تقریبا در دقیقه ی 20 فیلم) ، تنظیمات جدول رو طوری انجام میدن که این امکان وجود داشته باشد که یک فیلد not null باشد و هیچ مقداری هم نداشته باشد (یعنی بشه تهی گذاشتش). اگه متوجه نشدید فیلم رو ببینید متوجه میشید منظورم چیه!
منم دقیقا همون کارارو اجرا کردم، اما بجای warning با کد 1364 (اخطاری که استاد هم در فیلم دریافت میکنه و ایشون میگن اشکالی نداره و دستور insert هم اجرا میشه) ، من یک خطا با کد 1364 دریافت کردم و دستور هم اجرا نشد!
همه چیزو دقیقا مطابق کارهای استاد انجام دادم با این تفاوت که من از آخرین نسخه ی MySQL Workbench یعنی 6.3 استفاده میکنم اما استاد در آموزش ها از نسخه ی 6.1 استفاده میکنن. درضمن از wampServer 3.0.6 استفاده میکنم و استاد از نسخه ی قدیمی تر استفاده میکنن.

آیا این قابلیت گرفتن مقدار تهی برای یک فیلد ، در نسخه های جدید MySQL تغییراتی داشته؟! یا اینکه مشکل از جایی دیگس؟!
دوستان لطفا کمک کنید من تازه کارو Huh
تمام امروز بخاطر این قضیه از آموزش ها عقب افتادم و توی اینترنت پیگیر این قضیه شدم ولی متأسفانه جواب نگرفتم. و دارم کلافه میشم Angry

چاپ این مطلب