مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.

نام کاربری
  

گذرواژه‌
  





جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 214
» آخرین عضو: kishisland
» موضوعات انجمن: 412
» ارسال‌های انجمن: 1,206

آمار کامل

کاربران آنلاین
در حال حاضر 4 کاربر آنلاین وجود دارد.
» 0 عضو | 4 مهمان

آخرین موضوع‌ها
درخواست راهنمایی در مورد ...
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: hamidoa
دیروز، 07:00 PM
» پاسخ: 4
» بازدید: 68
پنهان کردن ادامه متن
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: specter
2017/02/23، 08:23 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 34
لود نشدن جاوا اسکریپت بعد...
انجمن: JavaScript و jQuery
آخرین ارسال توسط: bluetime
2017/02/22، 09:44 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 25
نتیجه ی خروجی دیتابیس به ...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: rondyab
2017/02/22، 04:32 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 20
سوالی در مورد جلوگیری از ...
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: comp90
2017/02/21، 08:08 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 59
ساده تر نوشتن خروجی
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: admin
2017/02/20، 06:56 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 42
آموزش سئو
انجمن: طراحی و توسعه‌ی وب
آخرین ارسال توسط: kishisland
2017/02/20، 01:50 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 148
افزودن هزینه پستی به فرم ...
انجمن: HTML و CSS
آخرین ارسال توسط: pcmarket
2017/02/19، 01:46 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 28
namespace
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: hamidoa
2017/02/18، 11:21 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 31
متدسازنده
انجمن: PHP و MySQL
آخرین ارسال توسط: rondyab
2017/02/17، 07:20 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 22

 
  درخواست راهنمایی در مورد void operator در جاوااسکریپت
ارسال کننده: hamidoa - 2017/02/23، 12:41 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - پاسخ (4)

سلام
لطفا اپراتور void در جاوااسکریپتو توضیح بدید من دقیق متوجه کارکردش نشدم.
https://developer.mozilla.org/fa/docs/Web/JavaScript/Reference/Operators/void

چاپ این مطلب

  پنهان کردن ادامه متن
ارسال کننده: masoud - 2017/02/23، 01:11 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام
میخواهیم در صفحه اصلی پست و در بخش توضیحات، بعد از چند خط (مثلا 2 خط) در آخر متن به طور خودکار سه نقطه قرار بگیره و سرریز هم نشه که هم کل متن طولانی را در صفحه اصلی نمایش داده نشه و ادامه مطلب رو قرار بدیم و هم عنصر html که متن را درخود جای میدهد به صورت اتوماتیک طول اش افزایش پیدا نکنه؛ چگونه میشه اینکار رو انجام داد؟
تشکر.

چاپ این مطلب

  لود نشدن جاوا اسکریپت بعد از فراخونی ایجکس
ارسال کننده: bluetime - 2017/02/22، 09:44 PM - انجمن: JavaScript و jQuery - بدون پاسخ

سلام استاد خسته نباشید
من از یک پلاگین برا نمایش ویدئو استفاده میکنم که بعد از فراخونی ایجکس پلاگین دیگه لود نمیشه استایل هاش که از event delegation استفاده میکنم برای لود ویدئوی جدید:
$('#video .tab-content').on('click','a[data-postid]', function(event)
ممنون میشم راهنمایی کنید.


کسی برنخورده به این مشکل واقعا داره برام painfull میشه

چاپ این مطلب

  نتیجه ی خروجی دیتابیس به صورت آرایه
ارسال کننده: rondyab - 2017/02/22، 04:32 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

public function getResultArray(){
if($this->result->num_rows>0){
while($row = $this->result->fetch_assoc()) {
$this->resultArray[]=$row;
}
}
در چه ورژنی از php میتوانم نتیجه خروجی از دیتابیس را به صورت آرایه استفاده کنم؟!
و چه افزونه هایی باید در php نصب باشد
کدهای بالا که نتیجه خروجی دیتابیس را در آرایه ذخیره میکند در لوکال درست است
ولی میبرم روی سرور کدهای این قسمت اجرا نمیشوند
مشکل از کجاست؟!

چاپ این مطلب

  سوالی در مورد جلوگیری از دانلود فایل های بدون دسترسی
ارسال کننده: comp90 - 2017/02/21، 10:32 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام و احترام خدمت شما:

در نظر بگیرید که درون سایتمون پوشه های مختلفی داریم که یکی برای ویدیو ها هست و یکی برای صوت و دیگری تصاویر و .....

حالا مثلا درون پوشه ویدیو ها اپلود هایی انجام دادیم و مثلا یکی از اون ها چنین آدرسی داره:

http://www.example.com/video/vid.mp4

فرض کنید کاربر برای اینکه این فایل رو بخواهد دانلود کند باید هزینه پرداخت کنه و بعدش اجازه دانلود داشته باشه.

سوالم اینه که طبیعتا وقتی این آدرس رو توی download manager بزنه و دکمه استارت رو بزنه خب از سرور شروع به دانلود شدن می کنه.

چگونه میشه جلوی این کار رو گرفت یعنی کاربر حتی اگه آدرس واقعی هر نوع فرمتی از فایل رو کپی کرد در دانلود منیجر تا زمانی که خرید نکرده باشه و مجوز نداشته باشه دانلودی صورت نگیره.

البته در یکی از قسمت های آموزش پی اچ پی استاد مقدم راجع به مجوز دانلود ها صحبت شد اما در این باره می خواستم بدونم.

کلا چگونه جلوی دانلود های بدون مجوز رو بگیریم با توجه به مثال مطرح شده.

تشکر

چاپ این مطلب

  ساده تر نوشتن خروجی
ارسال کننده: rondyab - 2017/02/20، 05:22 PM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (3)

echo"<div class=\'clipestan-intro-box\'>";
echo"<div class='clipestan-intro-box-image'><img src='../../'".$record['name-allbume']." alt=''></div>";
echo"<div class='clipestan-intro-box-title'>".$record['famous-artist']."</div>";
echo"<div class='clipestan-intro-box-summary'>".$record['urlIntroImage-allbume']."</div>";
echo"</div>";
راهی برای ساده تر نوشتن کد فوق وجود دارد؟!
تکرار echo ها خیلی زیاد است
به نظرم هرجایی که تکرار خیلی زیاد به وجود بیاید یک جای کار اشکال دارد و باید راه ساده تری برای اینکار باشد

چاپ این مطلب

Big Grin افزودن هزینه پستی به فرم پرداخت !
ارسال کننده: pcmarket - 2017/02/19، 01:46 PM - انجمن: HTML و CSS - بدون پاسخ

با سلام من از فرم پرداخت /اسان بانک ملت استفاده میکنم

میخوام تغییراتی در این فرم بدم و هزینه پستی را به فرم پرداخت اضافه کنم طوری که مشتری با انتخاب گزینه پست سفارشی یا پیشتاز علاوه بر مبلغ محصول هزینه ثابت 7000 یا 10000 تومان به مبلغ مورد نظر افزوده شود ! لطفا راهنمایی کنید

با تشکر



فایل‌(های) پیوست شده
.php   index.php (اندازه: 5 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
چاپ این مطلب

  namespace
ارسال کننده: rondyab - 2017/02/18، 01:34 AM - انجمن: PHP و MySQL - پاسخ (1)

سلام
توی شیگرایی یکم ضعف داشتم و فراموش کرده بودم
که درس یک php را نیگاه کردم که فرموده بودید برای شیگرایی درس 6-14-31
را نیگاه کنید
خوشبختانه این 3 درس را نیگاه کردم ویکسری ایده گرفتم

ولی متاسفانه اصن به مبحث namespace ها توی شیگرایی برنخوردم

میخواستم خیلی کامل با این مبحث آشنا بشم باید کدوم درس را نیگاه کنم یا اینکه منبعی کاملی سراغ دارید
چون همه جا این مبحث را خیلی کم و ساده گفته اند.

با آرزوی سلامتی

چاپ این مطلب

  متدسازنده
ارسال کننده: rondyab - 2017/02/17، 07:20 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

تو موقع تعریف یک شی از کلاس زیر دقت کنید
$conn = new mysqli($servername, $username, $password);

جلو کلاس mysqli 4پارمتر به صورت تابع قرار گرفته است

این چه معنی میدهد؟!
من تاحالا خودم شی به این صورت پارامتر دار از کلاس درست نکرده بودم؟!

یعنی داره از متدسازده استفاده میکند که 4تا پارمتر متدسازنده دریافت میکند درست است؟!
یعنی ما میتونیم هنگام ساخت شی از کلاس آرگومان هایی را به متد سازنده ارسال کنیم!؟

نمیدونم ؛درست نتیجه گیری کردم آِیا؟!

چاپ این مطلب

  انواع فیلد در کلاس
ارسال کننده: rondyab - 2017/02/17، 07:11 PM - انجمن: PHP و MySQL - بدون پاسخ

یک سوالی برایم پیش آمده است در تعریف کلاس

class SimpleClass
{
public $var = 'a default value';
}

این فیلد $var ما نمیتواند خودش یک شی از کلاس دیگر باشد
مثلا به صورت زیر
$$var= new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);

چاپ این مطلب